EVENEMENTENTECHNIEK

Voor jullie project kijken wij gericht mee naar de beste oplossing voor goed licht en geluid. Dit doen we over het algemeen door middel van een locatie bezoek. Samen kijken we dan naar het beschikbare budget en wat hierin de mogelijkheden zijn en de beste opties voor een zo goed mogelijk licht en geluid. Als er speciefieke wensen zijn met betrekking tot apparatuur dan kunnen wij hier in de meeste gevallen ook aan voldoen. Wij leveren licht en geluid voor concerten, presentaties, feesten, congressen en nog vele andere projecten.

  

Interesse in een oriënterend gesprek of een offerte op maat? We staan jullie graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op!

CORPORATE EVENTS

Voor een geslaagd corporate event zijn een helder en sterk verhaal enerzijds, een perfecte, discrete en onopvallende technische invulling anderzijds een must.

Jullie zorgen voor het verhaal en wij zorgen ervoor, met representatieve technici en topmateriaal, dat dit verhaal versterkt wordt door de juiste inzet van geluid, licht en video.


THEATER EVENTS

Theater, toneel, musical en dans..., de podium kunsten lijken levendiger dan ooit en ook hier wordt de kwaliteit van geluid en licht almaar belangrijker en bepalend voor de totaalindruk van een productie. Wij hebben een grote verscheidenheid aan apparatuur tot onze beschikking: microfoons, zenders, ontvangers, headsets en digitale mengtafels. Belichting kan de sfeer op het toneel ook enorm beïnvloeden. Kleurgebruik is daarbij van groot belang. Kleine nuances, bijna onmerkbaar voor het publiek, kunnen een bepaald effect dat de regisseur wil bereiken, versterken.

 

Wij zorgen voor de juiste balans tussen geluid, licht en video, waarbij verstaanbaarheid en beweeglijkheid centraal staan!


CONCERT EVENTS

Voor orkesten, harmonieën, kapellen, fanfares en brassbands is een juiste geluidsbalans essentieel. De grote variëteit aan muzikanten en instrumenten vereist ruime kennis en ervaring om ieder instrument zo natuurlijk mogelijk te laten klinken, zowel individueel als in groepsverband. Wij beschikken over een ruim assortiment microfoons. Samen zorgen wij ervoor dat uw uitvoering een muzikaal genot wordt!


CARNAVAL EVENTS

Ook voor een spetterend en gezellig carnavals-seizoen zijn wij de juiste partner voor iedere Zitting, Proclamatie, Receptie, Prinsenbal of ‘Auw Wieverbal’.

 

Hierbij geldt dat niet het volume maar sprankelende duidelijkheid centraal staan zodat artiesten en muzikanten op de juiste wijze tot hun recht komen. Uiteraard zorgen onze MAD-Dj's voor een geweldige carnavalssfeer.

 

Alaaf!