EVENEMENTENTECHNIEK

Voor uw project kijken wij gericht met u naar de beste oplossing voor goed licht en geluid. Dit doen we over het algemeen door middel van een locatie bezoek. Samen kijken we dan met u naar het budget en wat hierin de mogelijkheden zijn en de beste opties voor een zo goed mogelijk licht en geluid. Als er speciefieke wensen zijn met betrekking tot apparatuur dan kunnen wij hier in de meeste gevallen ook aan voldoen. Wij leveren licht en geluid voor concerten, presentaties, feesten, congressen en nog vele andere projecten.

  

Heeft u vragen, interesse in een oriënterend gesprek of een offerte op maat? We staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op!

GELUID VOOR BAND

MADSOUND verzorgt het geluid en licht voor uw band.

 

Door een 'state of the art' PA, moderne lichttechniek en duidelijke podium infra zorgen wij ervoor dat uw optreden een succes wordt en 'staat als een huis!'. Wij beschikken over een ruim microfoon assortiment en maken gebruik van moderne digitale geluidstechniek. Hierdoor kunnen wij u steeds dezelfde kwaliteit garanderen.

 

Tevens kunnen artiesten kiezen voor monitoren, in-Ear monitoring of een combinatie hiervan. Bovendien kan iedere artiest haar eigen monitor-mix bepalen dankzij Soundcraft 'ViSi LiSTEN'! Dit kan eenvoudig bedient worden door Tablet's of Smartphones die gebruik maken van Android of IOS.


CORPORATE EVENTS

Voor een geslaagd corporate event zijn een helder en sterk verhaal enerzijds, een perfecte, discrete en onopvallende technische invulling anderzijds een must. U zorgt voor het verhaal en wij zorgen ervoor, met representatieve technici en topmateriaal, dat dit verhaal versterkt wordt door de juiste inzet van geluid, licht en video.


THEATER-TONEEL-MUSICAL

Theater, toneel, musical en dans..., de podium kunsten lijken levendiger dan ooit en ook hier wordt de kwaliteit van geluid en licht almaar belangrijker en bepalend voor de totaalindruk van een productie. Wij hebben een grote verscheidenheid aan apparatuur tot onze beschikking: microfoons, zenders, ontvangers, headsets en digitale mengtafels. Belichting kan de sfeer op het toneel ook enorm beïnvloeden. Kleurgebruik is daarbij van groot belang. Kleine nuances, bijna onmerkbaar voor het publiek, kunnen een bepaald effect dat de regisseur wil bereiken, versterken.

 

Wij begeleiden u tijdens uw productie en zorgen voor de juiste balans tussen geluid, licht en video, waarbij verstaanbaarheid en beweeglijkheid centraal staan.


CONCERTEN

Voor orkesten, harmonieën, kapellen, fanfares en brassbands is een juiste geluidsbalans essentieel. De grote variëteit aan instrumenten vereist ruime kennis en ervaring om ieder instrument zo natuurlijk mogelijk te laten klinken, zowel individueel als in groepsverband. Wij beschikken over een ruim assortiment draadloze en kabel gebonden microfoons, zowel dynamische als condensator microfoons. Om ieder instrument tot zijn recht te laten komen is een juiste microfoonkeuze immers van groot belang. Wij houden hier altijd rekening mee bij de samenstelling van uw aanvraag. Samen zorgen wij ervoor dat uw uitvoering een muzikaal genot wordt!


DJ CARNAVAL

Ook voor een spetterend en gezellig carnavals-seizoen kunnen wij uw partner zijn tijdens uw Zitting, Proclamatie, Receptie, Prinsenbal of ‘Auw Wieverbal’.

 

Hierbij geldt dat niet het volume maar sprankelende duidelijkheid centraal staan zodat uw artiesten op de juiste wijze tot hun recht komen. Uiteraard zorgen onze MAD-Dj's voor een geweldige carnavalssfeer.

 

Alaaf!