DJ MAD

Voor uw feest kijken wij gericht met u naar de beste oplossing voor licht en geluid. Dit doen we over het algemeen door middel van een locatie bezoek. Samen kijken we dan naar uw wensen, budget en wat hierin de mogelijkheden zijn. Wij leveren licht en geluid voor Dj's, Drive-In Shows, Karaokefeesten, Bruiloften en nog vele andere feesten. Onze Dj's zorgen altijd voor de juiste sfeer en de beste muziek om uw feest tot een succes te maken.

 

Heeft u vragen, interesse in een oriënterend gesprek of een offerte op maat? We staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op!

MAD DJ's

Met hun jarenlange muziek ervaring, hun verrassende draaistijl en gevoel voor sfeer maken de Dj's van MAD elk feest uniek. Ze passen zich feilloos aan ieder feest aan en zijn de geschikte Dj's voor zowel diverse horeca’s, feesten als de kleine particuliere partijen.

 

Van Après ski tot Dance, van Classics tot Rock en van hedendaagse Pop en Top 40 tot Nederlandstalig!

 

De Allround Dj's van MAD kunt u boeken mèt of zonder complete drive-in show.


MAD DRIVE-IN SHOW

De MAD Drive-in Show is DE betaalbare, professionele drive-in show voor jullie verjaardag, feest, bruiloft, bedrijfsfeest en alle overige evenementen in Limburg.

 

Wij nemen de volledige verzorging van het licht en geluid voor onze rekening. Onze Drive in Show is aan te passen aan iedere ruimte en locatie. Voor kleine feesten van 50 personen of voor grote feesten van 300 personen of  meer. Met onze jarenlange ervaring zijn we ervan overtuigd om ook jullie feest tot een succes te maken!

 

Vijf redenen om voor de MAD Drive-in Show te kiezen:

  1. Meer dan 16 jaar ervaring
  2. Muziek- en lichtshows voor ieder budget
  3. All-in prijzen, dus geen verassingen achteraf
  4. Topkwaliteit licht- en geluidsapparatuur
  5. Persoonlijke wensen staan voorop en dus 100% Feest garantie!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken.

 


BRUILOFT DJ

Bruidsparen opgelet!

 

"Alles geregeld voor jullie grote dag...?"

 

Jullie trouwen maar 1 keer en willen de beste DJ huren voor de avond van jullie leven. Een goede allround DJ die al jullie vrienden en familie op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met de beste dansmuziek. Geef daarom aan deze dag nog een extra dimensie door MAD ook tijdens uw huwelijk de muzikale noot te laten verzorgen. Wij draaien wèl nummers op verzoek en natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf een lijstje in te dienen met voorkeurnummers.

Tevens kunnen wij van tevoren bij u thuis persoonlijk alles met u doornemen. Het is ook mogelijk om een artiest te laten optreden of sketches te laten opvoeren via onze PA-installatie.

 

Maak uw dag onvergetelijk en zeg JA tegen MAD!